Bosch EXCLUSIV: standaard de hoogste kwaliteit

Ontdek de exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch

Bosch EXCLUSIV is een speciale lijn van huishoudelijke apparaten. Bosch Exclusiv wasmachines, wasdrogers en koelkasten zijn hiervoor uitgerust met bijzondere extra’s. Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken waar Bosch apparatuur bekend om staat. Bij de producten uit de EXCLUSIV lijn wordt hier luxe en comfort aan toegevoegd. Deze nieuwe innovatie technologie verlicht jou huishoudelijk werk. Hierdoor wordt het gebruik van een wasmachine, wasdroger of koelkast uit de Exclusiv lijn extra comfortabel. Denk bijvoorbeeld aan SoftClose deursluiting op Exclusiv koelkasten en chromen details met een luxe uitstraling bij Exclusiv wasmachines en wasdrogers. Maar ook aan extra geluidsisolatie waardoor je het apparaat nauwelijks nog hoort.

Met Bosch EXCLUSIV apparaten ervaar je een buitengewoon gevoel van exclusieve meerwaarde.

Voordelen van EXCLUSIV

Alleen te koop bij gecertificeerde dealers
EXCLUSIV apparaten worden alleen bij gecertificeerde dealers verkocht. Alle verkopers bij vdZAAN zijn getraind en gespecialiseerd. Hierdoor ben je verzekerd van een productadvies dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Exclusieve service
Met Bosch EXCLUSIV apparatuur ben je verzekerd van uitstekende service. Mocht er zich in de toekomst een probleem met jouw apparaat voordoen, dan kun je bij vdZAAN of het Bosch serviceteam terecht voor de juiste service.

Luxe extra’s
Met een EXCLUSIV apparaat kies je voor een luxe uitgerust apparaat, met comfortabele extra’s

Bosch EXLUSIVE
Bosch EXLUSIVE wasmachines

Bosch EXCLUSIV wasmachines

Bosch EXCLUSIV wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitmuntende kwaliteit. Elke wasmachine wordt, voordat die de fabriek verlaat, eerst uitgebreid getest. Daarnaast wast een Bosch EXCLUSIV wasmachine heel zuinig en verbruikt deze met minder water en energie. Wasmachines van Bosch EXCLUSIV beschikken hiervoor over veel innovatieve technologie. Zo wordt het wasgoed gewogen en weegt de wasautomaat hoe vuil het is. De Bosch EXCLUSIV i-Dos wasmachines hebben een geautomatiseerd wasmiddel dosseer systeem. Hierdoor verbruikt de wasmachine altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Verder biedt de VarioPerfect functie jou de keuze om heel energiezuinig óf extra snel te wassen. En Bosch EXCLUSIV wasmachines met Active Oxygen beschermen je kleding tijdens het wassen. Met Active Oxygen was je namelijk ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon.

Bosch EXCLUSIV wasmachines bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom
  • Extra geluidsisolatie > ruim een kwart stiller dan andere wasmachines
  • AquaStop waterbeveiliging > Bosch garantie bij waterschade gedurende de gehele levensduur

Bosch EXCLUSIV wasdrogers

Bosch EXCLUSIV wasdrogers met SelfCleaning Condenser reinigt zichzelf tijdens het drogen van de was. Je hoeft de condensor hierdoor nooit meer zelf schoon te maken. De condensdroger blijft hierdoor zijn hele leven lang zo energiezuinig als nieuw. Bosch EXCLUSIV warmtepompdrogers drogen je kleding veilig, op lage temperaturen. De speciale trommelstructuur van de SensitiveDrying trommel beschermt je kleding.

Bosch Exclusiv drogers bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom
  • Extra geluidsisolatie > ruim een kwart stiller dan andere wasdrogers
  • Een aantal EXCLUSIV wasdrogers hebben een speciale wolkorf of schoenenkorf. Hiermee kun je jouw wolwas of schoenen zorgvuldig drogen.
  • Bij elke EXCLUSIV condensdroger wordt standaard een condenswater afvoerset geleverd. Met de afvoerset hoef je het reservoir met condenswater niet meer handmatig te legen.
Bosch EXLUSIVE wasdrogers
Bosch EXCLUSIVE koelkasten en vriezers

Bosch EXCLUSIV koelkasten en vriezers

Bosch EXCLUSIV biedt zowel koelkasten mét en onder vriesvak en kastmodel vrijstaande vriezers. Maak optimaal gebruik van alle ruimte in de Bosch EXCLUSIV koelkasten met het verchroomde flessenrooster. Bosch EXCLUSIV vriezers zijn na het openen makkelijk opnieuw te openen door het Air Channel System op de roestvrijstalen deurgreep. Hierdoor ontstaat er geen vacuüm. Chromen details maken de exclusieve uitstraling compleet.

Bosch Exclusiv drogers bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom
  • SoftClose deursluiting op EXCLUSIV koelkasten
  • Air Channel System op EXCLUSIV vriezers
Bosch EXLUSIVE
Wat kunnen we voor je betekenen?