Jeroen en Leonie

Jeroen van der Zaan en Leonie Cornelis van vdZAAN.nl

Al ruim 35 jaar de beste service en het grootste assortiment huishoudelijke apparaten.

vdZAAN gaat door waar anderen stoppen, wij zijn er voor jou!

1988

Start als reparatiebedrijf voor consumenten electronica en kleinhuishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd werd ook gestart met de reparatie van groothuishoudelijke apparaten.

1995

Verhuizing naar de Havenweg gelegen nabij het centrum van Dronten. Naast reparatie van consumenten electronica, klein- en groothuishoudelijke apparaten werd ook gestart met de verkoop van satelliet ontvangst systemen, reparatie-onderdelen en computer accessoires. Aangesloten bij de Europart familie.

2005

Verhuizing naar winkelcentrum Suydersee. Verder als winkel voor onderdelen en accessoires van consumenten electronica, klein- en groothuishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd werd ook gestart met verkoop en reparaties van computer apparatuur.

2014

Europart wijzigt naar PartsNL.

2015

Verhuizing naar ons huidige winkelpand aan de Binnenloop 9. Mooie locatie nabij de grote parkeerplaats en de supermarkten. Start van onze Silca sleutelservice. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in reparatie en vervanging van autosleutels.

2019

Naamwijziging naar vdZAAN.nl Geen aansluiting meer bij PartsNL.

2020

Start eigen voorraad magazijn industrieterrein Delta-zone. Start van verkoop witgoed apparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, magnetrons etc. Start van eigen bezorg- en installatieservice voor witgoed. Winkel en e-commerce activiteiten samenbrengen.

2021

Corona, lockdowns, mondkapjes en anderhalve meter beleid.
Uitbreiding van ons team door 3 geweldig enthousiaste meiden die naast school ons ondersteunen op werkdagen, weekenden en in vakanties.

2023
35-jarig vdZaan.nl

Wat kunnen we voor je betekenen?