Siemens extraKlasse

Geniet van extra’s en een stijlvol design. Met extraKlasse speciaal ontwikkeld voor geselecteerde retailers, ben je bovendien altijd gegarandeerd van vakkundig advies en service.

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat – je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.
Siemens ExtraKlasse

Vakkundig advies

De Siemens extraKlasse is uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van persoonlijk en professioneel advies door daartoe bevoegd personeel. Zij nemen de tijd om alle opties door te nemen en vragen te beantwoorden, zodat je de beste keuze kunt maken.

Siemens ExtraKlasse

Innovatieve apparaten

Met Siemens extraKlasse apparaten ben je gegarandeerd van kwalitatieve apparaten met de mooiste designs. De extraKlasse apparaten zijn voorzien van innovaties die het leven makkelijker en leuker maken. Haal de toekomst in huis met Siemens extraKlasse.

Siemens ExtraKlasse

Betrouwbare service

Siemens biedt graag het allerbeste. Wanneer je een apparaat uit het extraKlasse-assortiment koopt, heb je de mogelijkheid tot een vakkundige thuisbezorging en -installatie, en ben je in vele gevallen direct aangesloten bij een door Siemens erkende servicepartner.

Siemens ExtraKlasse
Wat kunnen we voor je betekenen?